torstai 30. huhtikuuta 2015

Viimeinen opiskelijavappuni

Syksyllä 2013 aloittamani opinnot ovat edenneet niin hyvää tahtia, että nyt uskaltanen todeta tämän vapun olevan viimeinen opiskelijavappuni! Kulunut kevät on ollut minulle kenties kiireisin ja haastavin ikinä, mutta siihen on myös kuulunut onnistumisia ja tiedossa on vielä lisää hyviä hetkiä ennen kesäkuun alkua.

Pari viikkoa sitten osallistuin alani opiskelijoille suunnattuun Best Seller Competition -myyntikilpailuun, joka meni osaltani erittäin hyvin. Kilpailumatkasta jäi käteen uusia tuttavia, ystäviä sekä arvokkaita yrityskontakteja, ja tietysti paljon hyviä muistoja. Halusin harvoin käyttämääni opiskelijahaalariin jonkun merkin tästä tapahtumasta, joten kokeilin tehdä kilpailun logosta kirjontakuvion.
Alkuperäinen kuva oli todella pieni, joten tein kirjontakuviostakin niin pienen, että siitä tulisi edes suht tarkka, ja se mahtuisi 80x80mm kehälle. Tein kuviosta myös pelkistetymmän, sillä 6D ehdotti kuvioon alunperin 20 väriä, mutta karsin värit neljään.Kirjoin kuvion varmuuden vuoksi erilliselle tilkulle, jotta jos kuviosta ei tulisikaan hyvä, ei se olisi suoraan kiinni haalarissani. Jälki ei ollut siisteintä mahdollista, koska en lähtenyt viilailemaan tikkejä kovinkaan tarkasti, mutta kuvion tunnistaa kisan logoksi ja toisaalta näyttää hyvin käsivaraisesti tehdyltä. Näin se erottuukin nyt muiden, "valmiiden" merkkieni seasta paremmin. 


Nyt tälläydyn vappua varten: täällä Helsingissä aurinkokin näyttäytyy, joten puen haalarit vielä kerran, laitan päähäni aurinkolasit ja nappaan kainalooni pullon kylmää kuohuvaa. Oikein hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti