keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Jatkoa pääsiäiselle

Yksi monista syistä pitää tämän blogin kirjoittamisesta on se, että näin minun tulee kerättyä talteen kuvia tekemistäni käsitöistä: välillä on kiva selailla vanhoja juttuja läpi ja ajatella, mitä kaikkea olenkaan muutaman vuoden aikana ehtinyt tekemään. Välillä käy toisaalta näinkin, että unohdan tehneeni esimerkiksi jonkun kirjonnan, ja vasta kameran muistia tyhjentäessä huomaan, että osa tekeleistä on jäänyt esittelemättä blogissa.

Pääsiäiseksi tekemäni pitsiset pääsiäismunat eivät jääneetkään ainoiksi tekeleiksi ennen mökkireissuamme, vaan tein vielä äitilleni ja siskolleni uudet pyyhesetit ennen lähtöä. Kuviakaan en ollut näköjään ottanut montaa, mutta esittelen nämä silti, vaikka sitten muistettavaksi ensi vuoden pääsiäisenä!

Husqvarna Vikingin Decorate for Easter -setistä löytyi kananmunanlämmittimien kirjontaan suunniteltuja kuvioita, joissa oli siis valmiina reunatikkauksetkin. Tein 6D -ohjelmassa niin, että poistin kuviokokonaisuuksista tikkaukset, ja kirjoin pelkät kanat ja tiput keittiöpyyhkeisiin. Alle laitoin veteenliukenevaa tukikuitua, jotta pyyhkeistä kuvioineen tulee käytössä mahdollisimman pehmeät.


Näihin kuviin oli jäänyt vielä harsintatikit, jotka ratkoin pois ja silitin pyyhkeet huolellisesti ennen käyttöä. Sekä äiti että siskoni saivat kaksi pyyhettä kumpikin. Suosittelen kyllä tutustumaan tuohon Huskun kuviokokoelmaan, nyt jo seuraavaa pääsiäistä ajatellen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti