torstai 29. tammikuuta 2015

Kolibri


Kuten olen täällä blogissakin kertonut, pidän kaikenlaisista linnuista - niin luonnossa kuin esimerkiksi tekstiileihin ikuistettuina. Muistini pätkii niin, etten muista mistä olen tämän pienen kolibrin napannut, mutta veikkaan jonkin Pfaffin kirjontakoneen omaa kuviokokoelmaa. Tämä kolibri on kuitenkin ollut mielessäni jo pitkään, mutta nyt suunnitellessani pientä pakettia siskolleni päädyin kokeilemaan sitä pyyhkeelle kirjottuna. Pikkupyyhe on niin näppärä tapa kokeilla jotain kuviota livenä: ei harmita, vaikkei siitä tulisikaan hyvä, sillä pyyhettä voi käyttää huonommallakin kuviolla koristettuna.


Tähän tipuseen tuli jopa yhdeksän väriä, mutta osaa vain muutamia tikkejä. Noudatin alkuperäisiä värejä melko tarkasti, sen mukaan mitä värejä minulla itselläni jo on, mutta tästä saisi tehtyä hyvinkin erinäköisiä versioita muutamalla värinvaihdolla.Pyyhkeen päälle tuli perinteiseen tapaan kerros veteenliukenevaa Inspiran Aqua Magicia, josta leikkasin lopuksi isoimmat palat irti ja loput pesin pois. Kolibrin siivessä on aika vaaleanvihreitä kohtia, jotka eivät tahdo nyt erottua kuvassa kovin hyvin, mutta lähempää tarkastellessa värierot kyllä erottuvat hyvin.Valmis pyyhe on tässä kuvassa vielä pesemättä, mutta pestynä se päätyi pakettiin parin yksivärisen pyyhkeen ja metallikorin kanssa. Petra, kiitos avustasi, toivottavasti kori ja pyyhkeet löytävät paikan kylppäristänne!


1 kommentti:

  1. Hieno tipu, kiitos! Juuri itse asiassa päivänä muutamana mietin taannoista San Franciscon matkaani ja totesin, että melko siistiä, että ihmisiä asuu paikoissa, joissa kolibrit pörrää ihan muina lintuina ampiaisten kanssa kukkapuskissa!

    VastaaPoista