keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Philipille

Ystävilleni syntyi helmikuussa maailman suloisin poikavauva, ja nyt joulun myötä sain tehtyä heille muistoksi taulun pikkuprinssin syntymäpäivästä ja -mitoista. Idea heräsi nähtyäni netissä monia erilaisia syntymätauluja, joissa oli leikitelty erilaisilla fonteilla, ja halusin kokeilla miltä idea näyttäisi kirjottuna.

Suunnittelin työn 6D:n Photo Stitch -toiminnolla sekä erilaisia fontteja yhdistellen. Tein hänen kasvokuvastaan siis kirjontakuvion, ja lisäsin työhön Philipin kaikki nimet, syntymäajan ja -mitat sekä koristeeksi muutamia 6D-ohjelman ilmapalloja, tuomaan kuvaan vähän väriä.Suunnittelin kuvion täyttämään 260x200mm kehän. Fontit tein parilla eri värillä, kasvokuva oli yksivärinen ja ilmapalloihin tuli muutamia sinisen ja turkoosin sävyjä.
Valmiin työn kehystin tauluksi, mutta vastaavan työn voisi tehdä vaikka tyynyksi tai osaksi tilkkupeittoa. Työstä tuli mielestäni todella kiva, ja tosiaan perinteisen printin sijaan taulua katsellessa tajuaakin sen olevan kangasta. Myös lahjan saajat olivat ilokseni erittäin otettuja paketista, joten täytyy laittaa tämä idea talteen seuraavia vauvoja varten. Philip kyllä vienee söpöimmän vauvan tittelin vielä vuosien ajan..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti