keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Labels in the Hoop

Kuva: Husqvarna Viking

Husqvarna Vikingiltä on ilmestynyt hauska kokoelma pieniä tuotelappuja eri teemoilla. Labels in the Hoop -kirjontakokoelma #289 sisältää jopa 70 erilaista kuviota: kehyksiä, numeroita, fontteja jne. Tällaiset pienet kirjontatyöt, joita voi huoletta antaa lahjaksi ja joilla saa personoitua tylsempiäkin paketteja, ovat ehdottomasti lemppareitani. En ole missään nimessä kirjonut näitä kaikkia vielä itse, joten lainasin kuvat Husqvarna Vikingin kokoelmasta. 

Kuva: Husqvarna Viking
Kuva: Husqvarna Viking
Kuva: Husqvarna Viking
Ensimmäisen kuvan numerot ja alemman kuvan kehässä oleva "home made" lappu ovat toistaiseksi suosikkejani. Lähipiiriini on syntymässä ensi vuonna useampikin vauva, joten kokeilin tehdä pienillä jalanjäljillä koristellun lappusen valmiiksi tulevia pikkupaketteja varten.

 


Lappuihin saisi mallikuvien mukaan laitettua jonkin taustakankaan, mutta kokeilin tehdä lappusen "pelkälle" huopakankaalle. Alla oli tietty kirjonnan aikana ohut, irtirevittävä tukikuitu. Ainakin tämä kuvio näyttää ihan toimivalta ilman kangasta, mutta eiköhän näitä tule tehtailtua vähän erilaisia ja eri värisiä sitten, kun tietää onko tulossa tyttöjä vai poikia. Laitoin tähän mallikappaleeseen heijastinnauhan, joten lapusta ei toivottavasti tule ihan kertakäyttökamaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti